jbn-kln
 

Ordet alumn kommer av latinets alumnus, som betyder lärjunge eller skyddsling. I dag används alumn i betydelsen av tidigare studenter från universitet eller högskola. SU Alumni är till för dig som tidigare har studerat hos oss och som vill behålla kontakten med universitetet och tidigare kursare.

Gå med i SU Alumni!

Alumner från Stockholms universitet finns över hela världen, men framför allt finns de i kvar i Stockholm. Genom att gå med i alumnnätverket är det enkelt att skapa kontakter med andra alumner och hålla fortsatt kontakt med Stockholms universitet.

Som medlem får du bland annat:

• inbjudningar till träffar, föreläsningar och seminarier
• möjlighet att återknyta kontakten med kursare
• universitetets digitala nyhetsbrev 11 ggr/år

Du anmäler dig till SU Alumni genom att registrera dig i alumnnätverket på www.su.se/alumn. Om du har frågor, kontakta universitetets alumnteam på alumn@su.se.

Engagera dig som alumn

Det finns många sätt att samarbeta med Stockholms universitet efter att du lämnat studietiden. Tveka inte att kontakta oss på alumn@su.se så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt personer. Självklart kan du även kontakta aktuell institution direkt.

Läs mer på su.se/alumn

Fyll på med kunskap!

Börjar det bli dags att komplettera din kompetens med ny kunskap? Bygga på en befintlig utbildning eller prova på ett helt nytt område? Då är det kanske dags att återvända till universitetet för att fylla på med ny kunskap och bredda ditt kontaktnät ytterligare. Du hittar hela vårt kursutbud på www.su.se/studera.